Opinie

  • Tomasz2015-12-08
    Fotobudka podbiła cały Poznań. Super pamiątka dla każdego bez ograniczeń !!!
  • Magdalena2015-09-09
    Polecamy! Dziękujemy za super zabawę, profesjonalną obsługę i wspaniałą pamiątkę!
  • Robert2015-08-26
    Bomba! Super zabawa :) Wielkie dzięki! Polecamy!!
  • Maja2015-06-18
    Super ekipa i wspaniała pamiątka dla naszych gości:-) polecam tym jeszcze niezdecydowanym. Pozdrawiam
  • Radek2015-05-09
    Byłem starszym na weselu kolegi. Chciałem jakoś zaskoczyć młodych a przy tym zrobić im fajną pamiątkę dlatego zdecydowałem się na fotobudkę. Firma Cameralnie spisała się rewelacyjnie - nie dość, że ich budka wygląda bardzo atrakcyjnie to jeszcze animatorzy zachęcali wszystkich do zabawy. Efekt przerósł moje oczekiwania - każdy z gości dostał dostęp do zdjęć online a młodzi też na pendrive, dodatkowo animatorzy przygotowali mały prezencik. Zdecydowanie polecam!
  • Magda2015-04-15
    Fajna pamiątka na każdą okazję! Wyjątkowa, zabawna forma na spędzenie czasu z najbliższymi i nie tylko. CAMERALnie fotobudka jest dla każdego, od najmłodszych do najstarszych! Serdecznie polecam!
  • Magdalena2015-03-12
    wspaniala zabawa!!!! goscie zachwyceni, Pan Patryk niesamowicie smieszny dzieki temu na czas wizyty budki goscie lepiej sie przy niej bawili niz na sali tanecznej :))))!! Panie Patryku dziekujemy, juz teraz nie wyobrazamy sobie nawet imienin bez Pana !!
  • Anna2015-03-05
    wygląda bardzo stylowo i pasuje dosłownie wszędzie, zajmuje naprawdę niewiele miejsca. Ma też funkcję szybkiego druku i wrzucania fotek od razu do internetu. Dla mnie to super pamiątka i w dodatku jeszcze mało znana, więc to dodatkowa forma atrakcji Ja osobiście polecam, goście byli zachwyceni, zarówno dzieciaki, jak i nawet dziadkowie Niezapomniane wrażenia. Koszt niewielki, szczegolnie, że dojazd do 50 km od Poznania jest w cenie.

Poznań 792 895 915 / 607 696 975              Warszawa 517 210 549

Partnerzy i Klienci